Werk en opdrachten

Werkzoekenden helpen elkaar in het vinden van werk in loondienst (flex of vast), en voor ondernemende ZZP-ers wordt op zoek gegaan naar werk in opdracht als dienst of op projectbasis in diverse regio’s. Zij vormen tezamen direct inzetbare talentenpoules of dienstenteams.

Sluit je aan!
KomAanWerk helpt jou om werk te vinden. Door wekelijks bij elkaar te komen en samen op zoek te gaan naar vacatures. Door gebruik te maken van de bij KomAanWerk aanwezige netwerken en die van jezelf, kunnen we deuren bij werkgevers voor je openen.
Ben je ZZP-er of freelancer? Ook dan kun je bij ons goed terecht. Samen met jou gaan we op zoek naar opdrachten. Ons netwerk wordt daar uiteraard wederom intensief voor gebruikt om de deuren bij opdrachtgevers te openen.

Wat hebben wij je te bieden?
  • Meer perspectief op werk. Niet meer alleen, maar samen sterk!
  • Altijd aan het werk conform de regels en het loon in de CAO
  • Wij komen wekelijks op een vaste locatie en tijdstip op een aangename wijze bij elkaar. 
  • Je wordt begeleid, gesteund en aanbevolen bij werkgevers.
  • Je wordt betrokken bij de werving en/of uitvoering van opdrachten.
  • Binnen het netwerk helpen we elkaar in het vinden of scheppen van werk, aan de hand van KomAanWerk syllabus (20 delen).
  • Meer kans op werk dan bij het inschrijven bij een uitzendbureau of constante versturen van brieven. 
  • WerkPoort faciliteert werk en werkcontracten en neemt alle contractuele rompslomp van je over. 
Networking

Talentenpoules
Als werkzoekende (talent) word je ingedeeld in een talentenpoule. Hierin zitten gemotiveerde, direct inzetbare werkzoekenden. Gezamenlijk gaan jullie op zoek naar vacatures, gaan jullie via netwerken deuren openen bij werkgevers en bespreken jullie werkkansen. Een talentenpoule wordt gevormd door een Werkondernemer. Deze zal je bij werkgevers aanbevelen, zijn talent en expertise gebruiken om jou aan werk te helpen en workshops geven om je werkkansen te vergroten.

Dienstenteams
Als deelnemer van een talentenpoule kan het voorkomen dat je in een specifiek dienstenteam wordt geplaatst. Je werkt dan in loondienst. Denk bijvoorbeeld aan een dienstenteam waar deelnemers allen een specifiek beroep uitoefenen. Maar ook ZZP-ers of freelancers kunnen in een dienstenteam geplaatst worden. Je werkt dan in opdracht. Denk bijvoorbeeld aan een projectleider (de ZZP-er) die de uitvoerende medewerkers (specifiek dienstenteam) aanstuurt.

Huishulpdienst
Huishulpdienst is particuliere dienstverlening aan huis conform de overheidsregeling “Particuliere dienstverlening aan huis”. Als werkzoekende kun je je samen met andere werkzoekenden verenigen in een lokaal particulier initiatief om hulp aan huis te geven. Allerhande werk in en om het huis wordt door deze dienst verzorgd. Ook zorg aan huis behoort tot de diensten die worden aangeboden. Dure huishoudelijke hulp en zorg aan huis wordt door de lage overhead en zonder onnodige kosten betaalbaar voor de klant. En voor jou betekent het werk en inkomsten. De huishulpdienst is een apart traject van KomAanWerk, maar maakt wel deel uit van lokale KomAanWerk werkgroepen of specifieke huishulpteams. Het team wordt aangestuurd door een Wijkdiensthoofd.
 

KomAanWerk is in de volgende regio’s actief

KAWKAART1

 


Enthousiast? Deel het!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone